Industry leading webhosting

Op grond van externe reviews , onafhankelijke testen 
en vanuit eigen ervaring raden wij Siteground Webhosting aan.
Siteground is tevens een WordPress.org recommended host

2021: #1 in hostingvergelijken.eu rank list for WordPress hosting

logo siteground

 

Optimale snelheid

De nieuwste webhosting snelheids technologieën zijn onze passie. Het maakt niet uit of het snellere hardware, een innovatieve netwerkarchitectuur of een nieuwe software-oplossing is. Als er iets is om uw website sneller te maken, zullen we een van de eerste zijn om het te implementeren.

Geen Down Tijd

Onze oplossingen geven een 99,99% Uptime. We zijn altijd pioniers in het uitvinden van onze eigen geavanceerde web hosting beveiligingsoplossingen. Zij hebben de downtime risico geminimaliseerd tot niveaus die bedrijven, met een beroep op de beschikbare massa-oplossingen, nooit bereiken.

Support

Ons support team heeft geavanceerde WordPress expertise en is 24/7 bereikbaar. Met vrijwel geen wachttijd op de chat en telefoon en ongeveer 10 minuten voor de eerste reactie in ons ticket systeem, we bereiken bijna 100% klanttevredenheids beoordelingen.

Uitstekende Beveiliging

Onze security experts controleren voortdurend WordPress gerelateerde kwetsbaarheden en beschermen onze gebruikers proactief met aangepaste WAF regels wanneer dat nodig is. We werken ook WordPress en zijn plugins automatisch bij, en maken dagelijkse back-ups van uw hosting account.

Complete flexibele hosting

Elke site die wij hosten krijgt alle mogelijke opties.

Siteground totaal score 99,3 % – Uptime oktober 2020: 99,989 %