Designer
Web ontwikkeling
- webontwikkeling
- website onderhoud
- vormgeving
- responsive webdesign

Webontwikkeling, website onderhoud,
vormgeving en responsive webdesign.duconsult webontwikkeling

Een aantrekkelijk ontwerp heeft de aandacht bij het eerste bezoek, maar het is de inhoud die van even groot belang is.

Het is een kunst om web bezoekers lang vast te houden, dat wordt niet bereikt met ‘Flashy’ websites met weinig inhoud. De site zal eenvoudig van structuur moeten zijn en eenvoudig in het gebruik met belangrijke, leuke of interessante inhoud.
Wij adviseren u bij de opzet en realisatie van een aantrekkelijke en goede website.
Hierbij kunnen wij gebruik maken van bestaand materiaal om dit om te werken naar een aantrekkelijke web inhoud.

We kunnen werken in samenspraak met u, of u kunt alles aan ons overlaten. Vooraf maken wij een plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Website onderhoudweb onderhoud

Een website die up to date is, en ook als zodanig wordt gezien door de gebruikers, straalt vertrouwen uit en ook naar de organisatie die daar achter staat.

DuConsult biedt aan alle klanten de mogelijkheid het onderhoud van de website door ons te laten verzorgen. Dit kan op ad-hoc basis maar ook op basis van een vaste onderhoudsovereenkomst, zodat uw site en de inhoud daarvan altijd up to date is. U hoeft slechts nieuw materiaal aan te leveren en wij verwerken dat binnen korte tijd.

Daarnaast kan ook het monitoren van zoek-machines worden gedaan en het regelmatig updaten van aanmeldingen bij de belangrijkste zoekmachines (SEO).

 

Vormgevingduconsult vormgeving

Een onderdeel van het ontwerpen en maken van een website is de vormgeving, wat straalt het uit. Hoe is de tekst gerangschikt, hoe zijn de foto’s en illustraties geplaatst. Ook bij het ontwerpen van folders, brochures, menu-kaarten of visitekaartjes is de vormgeving van essentieel belang. Met recht is het úw visitekaartje. Al deze zaken kunnen door ons geleverd worden.

 

Responsive webdesignduconsult responsive webdesign

Uw website kan er goed uitzien op een desktop, maar is die wel mooi en bruikbaar op een iPhone, iPad, Tablet en Smartphone en andere nieuwe apparaten?
Dat is waar responsive design kan helpen.
Responsive webdesign reageert automatisch op de unieke behoeften van elke gebruiker. Een responsive website past zich aan op basis van het schermformaat en de functionaliteiten van het gebruikte apparaat.
Wij ontwerpen en ontwikkelen websites met behulp van webtechnologie, zodat uw site er geweldig uitziet op mobiel, tablet, desktop en tv’s.
U bent ook compatibel met Google, dat u hoger in de zoekranglijst zet, met als resultaat meer verkeer en veel meer potentiële klanten.

We doen dit betaalbaar en efficiënt, met als resultaat een prachtige responsive website.